- A tota persona preocupada per una societat justa i on cada persona sigui valorada pel que és i no pel que posseeix.
- A qui cregui que el temps lliure pot gaudir-se dins d’un espai plural i alliberador on el principal objectiu sigui la educació de la persona en els principals valors de convivència dins la societat.
- Que cap persona sigui exclosa del lleure per patir cap malaltia o disminució.
- Que tota persona s´integri dins la societat en la que vivim, i siguin tractada tal i com és.
- Que tothom tingui recursos per poder fruir del seu temps lliure i el sàpiga compartir.
- Que tothom frueixi i sàpiga fruir del temps lliure.
QUI SOM ?
L’Associació de Lleure Imaginarium és una idea feta realitat el mes de juliol de 1997, com a resposta al treball dut a terme durant més de 10 anys anteriors a la seva creació dins del lleure. Aquesta Associació treballa perquè les activitats de lleure siguin accessibles a tothom.
QUÈ PRETENEM?
A QUI VA DIRIGIDA?
FUNCIONAMENT I FINALITATS
Aquesta associació funciona mitjançant projectes de lleure que estiguin d’acord amb els seus objectius i està dirigida a persones de totes les edats.

Tenim la finalitat de fer conèixer a tothom l’existència de la diversitat entre les persones i de traduir aquesta diversitat en una normalitat on cap ésser humà pugui ser exclòs de cap activitat de lleure en general.
PROJECTES ACTUALS
L’Associació en la actualitat té engegats diversos projectes dins del lleure infantil i t’espera a tu per engegar-ne de nous dins de qualsevol àmbit: infantil, juvenil, 3a. edat, …
COM S’HI POT COL·LABORAR
En aquest moment es pot col·laborar amb l’Associació de Lleure Imaginarium ajudant en els seus projectes, proposant de nous o fent-se soci (Demaneu informació sobre qualsevol d’aquestes modalitats)
INFORMACIÓ
Telèfon: 620 87 18 39 Dilluns a Diumenge de 18:00 a 22:00
e-mail: imagin@pinguprat.cat
Pablo Software Solutions
L'Associació de lleure Imaginarium és una associació sense ànim de lucre que promou les activitats de lleure normalitzadores.

Entenem activitats de lleure normalitzadores totes aquelles que han estat pensades amb la intenció de no discriminar a cap persona per raons de salut física, psíquica, sensorial ni orgànica.

Per aixó no som una associació que promogui el lleure especial ni normal, sino NORMALITZADOR.